dilluns, 8 de febrer de 2010

A Palma nou curs de Community ManagerA Palma estèm d'enhorabona, el primer Curs de Community Manager que es fa a les Illes i, probablement, a tot l'Estat, es posa en marxa aquest mès de febrer.

Organitzat per la consultora Community Management & Consulting, empresa amb seu a la capital balear, el curs tindrà lloc a una de les més prestigioses escoles de formació de les Balears, Bárcena Centro de Formación, i contarà amb un prestigiós equip de professors, amb renombrada presència als mitjans socials i amb una llarga experiència en aquest camp.

Al mateix temps, la iniciativa, conte amb la col·laboració de tres empreses més de consultoria, altament especialitzades en l'assessorament i formació de empreses i professionals, en diversos camps, entre els que hi figuren els de les noves teconologies a la xarxa i al web 2.0. Aquestes empreses son MindProject, Grupo Ciden i Grupo Mallorca Select, totes tres amb seu a Mallorca.

Entre els professors que impartiran el curs, cal destacar-hi la presència de Marta Bonet, creadora del famós personatje Pepper, a Twitter, que ha estat seleccionat per el prestigiós diari Daily Telegraph com un dels 10 millors usuaris del món en el entorn de Twitter.

Tot plegat es converteix en una excel·lent notícia doncs suposa que en alguna cosa comencem a ser capdaventers a l'Estat i a donar les passes necesàries per acostar-nos un poc més a les noves tecnologies, en les quals anem massa enderrerits, en relació a la resta de Europa i Amèrica.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Anònim ha dit...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/