dimecres, 1 de juliol de 2009

Presentada la IV edició de la "Passarel·la Mallorca 2009"


La Presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, juntament amb la Consellera d'Economia i Turisme, Isabel Oliver, i la Presidenta de la Fundació Ars Nova, Tania Frau, han presentat avui els actes de la "Passarel·la Mallorca 2009" que tindran lloc el proper divendres, 3 de juliol a la Misericordia de Palma.

Armengol ha aprofitat la presentació per subratllar l'aposta del Consell de Mallorca per un sector tan innovador, creatiu i emprenedor com és el del disseny de moda.

Per la seva banda, la consellera Isabel Oliver ha destacat les novetats que en l’edició d’enguany presenta Passarel·la Mallorca que són:


  • De 10.00 hores a 19.00 hores, als jardins de la Misericòrdia, la instal·lació d’envelats informatius de les escoles de disseny de moda de Mallorca. D’aquesta manera els joves podran conèixer de primera mà l’oferta educativa. A més les escoles han organitzats tallers i activitats relacionats amb el disseny oberts al públic.

  • A les 12,30 hores, es durà a terme una Taula rodona Cara a cara amb Enrique Loewe, president d’honor i portaveu de Loewe i associat d’honor de l’Associació de Creadors de Moda d’Espanya, a la sala de conferències de la Misericòrdia de Palma (entrada pel jardí). Hi participaran: Pedro Mansilla, sociòleg i periodista de moda, Julián Aguirre, redactor d’Última Hora, Vanessa Sánchez, redactora de Diario de Mallorca, Lola Sampedro, redactor d’El Mundo i Josep Lluís Fece, director del departament de Comunicació, Cultura i Tecnologies Digitals del CESAG.

  • El vespre, a les 22,00 hores, se celebrarà al pati de la Misericòrdia la IV edició de la Passarel·la Mallorca que contarà també amb la darrera col·lecció de la dissenya Maria Barros.

S'adjunta el dossier que ha estat presentat.